Той ще се включи в снимките на филма \"Непобедимите 2\"...

Холвудската звезда Силвестър Сталоун пристигна в София, за да се включи в снимките на филма \"Непобедимите 2\" (\"Expendables 2\"), чиито снимки започнаха преди дни в \"Ню Бояна Филм\".

Режисьор на филма е известният Саймън Уест /\"Въздушен конвой\", \"Лара Крофт\", \"Механикът\" /, съобщиха от кинопрдукцията.

 

След \"Конан Варварина\"3D, това е поредната международна мегапродукция, която ще се реализира в България, с бюджет над 80 милиона долара.

 

Снимките ще продължат около три месеца, като през следващите седмици се очакват да пристигнат и други холивудски световноизвестни актьори след Силвестър Сталоун, между които Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Долф Лундгрен, Жан Клод ван Дам и други. Във филма ще участват и стотици българи – актьори, каскадьори, технически екипи, компютърни специалисти, статисти.

 

Бившият губернатор на Калифорния \"Терминатора\" Арнолд Шварценегер ще направи голямото си завръщане в киното именно в \"Непобедимите 2\" в София.


Почти точно 3 години на 28 септември Сталоун беше за кратко в София и се срещна с тогавашния кмет на столицата Бойко Борисов. Сталоун, сниман пред Столична община само каза, че се чувства \"много добре\". Кметът Борисов слезе преди три на парадния вход на Столична община за да посрещне лично американската звезда. /БГНЕС